Autor: 021.rs

Novi Sad
12.05.2022.
11:29 > 12:13
Vatrogasci su oko 8.30 časova intervenisali u Pasterovoj 6 zbog požara u stanu gde živi stanar sa kojim komšije imaju problem zbog gomilanja smeća, saznaje 021.rs.
  • Miki

    12.05.2022 17:07
    disfunkcionalna drzava
    E sada dolazimo do problema nefukncionalne drzave - nijedno drzavno preduzece ne radi svoj posao pocev od socijalnih zluzbi koja nista ne rade, sudstva koje je uvek prebukirano i nikad nista ne uradi kako treba i na vreme, pa na kraju do polcijie koja ne izbacuje ljude iz stanova kada oni ugrozavaju druge stanare. Da ne kazem poreska uprava koja tteba da konfiskuje stan zbog neplacanja dazbina....
    I onda ispastaju svi oni posteni gradjani koji sve uredno placaju, a nemaju kud.
  • Djurica

    12.05.2022 16:59
    Pozar
    Nisam shvatio kakve veze imaju primedbe stanara o gomilanju smeca u podrume i ostavljene ringle za kafu. Prvo mi vise lichi na komsijske svadje a drugo na stvarni problem.
  • Gašenje prahom

    12.05.2022 16:18
    Valjda postoji neka protivpožarna inspekcija koja će konstatovati nebezbedan stan i naložiti uklanjanje smeća? Ili sanitarna? Ili tzv. milicija koja ne radi ništa osim što legitimiše babe koje prodaju đurđevak po ulici?
  • Nimbus

    12.05.2022 15:47
    "Centar za socijalni rad zatvorio slučaj, jer su ustanovili na osnovu izjave nekog od stanara, da ovaj naš komšija može da se sam brine o sebi"
    Ko je taj stanar koji je kompetentan da kaze da neko moze ili ne moze da se neko brine o sebi? Takodje, po imenu, ko je ta osoba koja je zatvorila slucaj, na osnovu izjave stanara? Ne "Centar za socijalni rad", nego ime i prezime osobe koja je svesnim necinjenjem ugrozila zivote stanara. Da je ovo pravna drzava, otkaz i tuzba.
    Kao da policija trazi ubicu po zgradi, a neki od stanara kaze: "Ko? On? Ma taj ne bi mrava zgazio" i onda policija kaze "U redu, onda nista" i zatvori slucaj.
  • Marko

    12.05.2022 15:43
    Apel
    Trebalo bi prijavljivati te mentalno obolele ljude, ne samo sakupljace, vec svih vrsta, i oformiti tim za resavanje, jer komunalci i policija redovno skidaju sebi sa ledja te odgovornosti i nadleznosti kad ih neko pozove, a sve je vise starijih sa nekim defektnim navikama klnima ugrozavaju i nerviraju ostatak komsiluka!
  • Detelina

    12.05.2022 15:23
    U tom kvartu živim i znam da ma koliko bio skrnav stan bi mogao dobiti 1500€ po kvadratu. Nek je i od 40 kvadrata to je puno para. Za te pare bi mogao dobiti vrhunsku negu i uslugu u lux ustanovi pa i da ostane posle njega ako ima naslednika (koga bi trebalo bude sramota ako postoji). Znam da ga niko ne može naterati na tako nešto i ne treba ali eto teme za razmišljanje...
  • Sremac

    12.05.2022 13:09
    Ne dao ti Bog ono sto ti komsija zeli.
  • Ana

    12.05.2022 12:24
    Uzas
    Starost i nemoc su uzasni, ali se mogu resiti. Puno ljudi ima koji zaista nisu sposobni da se brinu sami o sebi a svojim postupcima ugrozavaju i druge. Tako i u nasoj zgradi zivi jedna starija gospodja koja je oblepila stan novinama i skuplja svakakvo smece - dovoljno je malo nepaznje i izgori ceo stan a sa njim i zgrada. I sta drugi stanari da rade - centar za socijalni rad nista ne preduzima a realno - komsije su samo stranci, nemaju nikakvu moc.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna